Спортсмен і батько: ЗМІ показали нового обранця екс-дружини Путіна (фото)

Повідомлення про те, що колишня дружина президента Росії Людмила Путіна змінила прізвище на Очеретна, стало головною сенсацією початку року.

Екс-дружина Володимира Путіна Людмила і Артур Очеретний. Фото:http://www.gazeta.ru/

У мережі з'явилося фото ймовірного обранця колишньої дружини президента Росії Володимира Путіна Людмили Артура Очеретного з Москви. Про це в п'ятницю, 29 січня, повідомляє Газета.Ru, передають Патріоти України.

Відзначається, що глава Центру розвитку міжособистісних комунікацій (ЦРМК) Очеретний молодший від колишньої першої леді Росії на 20 років - він народився в 1978 році, в той час як вона - в 1958 році.

Дитячі та юнацькі роки Очеретного "пройшли в підмосковному селищі Томіліно Люберецкого району. Очеретні жили в мікрорайоні "Птахофабрика" в будинку №28 - сірій і сумній панельній дев'ятиповерхівці, яка схожа на величезний пароплав, викинутий на берег штормом, - настільки вона не поєднується з навколишнім пейзажем".

Колишній однокласник Очеретного Володимир Копилов назвав "маячнею" інформацію про те, що той міг одружитися на екс-дружині Путіна.

"Артур Очеретний - мій однокласник, але я його після закінчення школи жодного разу не бачив. Та й у школі ми з ним ніколи не були друзями. Навчався він добре, ніби футболом захоплювався. Загалом, звичайний школяр, нормальний пацан", - сказав Копилов.

Решта однокласників також були небагатослівні: "звичайний", "нормальний", "начебто був спортсменом", "зі школи не бачили і відносин не підтримуємо", "мені здається, це все брехня".

У публікації йдеться, що Росреєстр швидко стер всю персональну інформацію про колишню дружину Путіна з відкритих баз даних після того, як стало відомо, що вона змінила своє прізвище.

"Така оперативність була сприйнята ЗМІ як непряме підтвердження того, що в житті колишньої дружини президента дійсно відбулися великі зміни", - йдеться в тексті.

Обранець екс-першої леді Росії захоплюється різними видами активного спорту та вболіває за футбольний клуб "Спартак".

На своїй сторінці в Facebook Очеретний розповів, що у нього є син. Глава ЦРМК опублікував малюнки сина. Додаткову інформацію про сина і його матір Очеретний не публікував.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...