Спортсмен і батько: ЗМІ показали нового обранця екс-дружини Путіна (фото)

Повідомлення про те, що колишня дружина президента Росії Людмила Путіна змінила прізвище на Очеретна, стало головною сенсацією початку року.

Екс-дружина Володимира Путіна Людмила і Артур Очеретний. Фото:http://www.gazeta.ru/

У мережі з'явилося фото ймовірного обранця колишньої дружини президента Росії Володимира Путіна Людмили Артура Очеретного з Москви. Про це в п'ятницю, 29 січня, повідомляє Газета.Ru, передають Патріоти України.

Відзначається, що глава Центру розвитку міжособистісних комунікацій (ЦРМК) Очеретний молодший від колишньої першої леді Росії на 20 років - він народився в 1978 році, в той час як вона - в 1958 році.

Дитячі та юнацькі роки Очеретного "пройшли в підмосковному селищі Томіліно Люберецкого району. Очеретні жили в мікрорайоні "Птахофабрика" в будинку №28 - сірій і сумній панельній дев'ятиповерхівці, яка схожа на величезний пароплав, викинутий на берег штормом, - настільки вона не поєднується з навколишнім пейзажем".

Колишній однокласник Очеретного Володимир Копилов назвав "маячнею" інформацію про те, що той міг одружитися на екс-дружині Путіна.

"Артур Очеретний - мій однокласник, але я його після закінчення школи жодного разу не бачив. Та й у школі ми з ним ніколи не були друзями. Навчався він добре, ніби футболом захоплювався. Загалом, звичайний школяр, нормальний пацан", - сказав Копилов.

Решта однокласників також були небагатослівні: "звичайний", "нормальний", "начебто був спортсменом", "зі школи не бачили і відносин не підтримуємо", "мені здається, це все брехня".

У публікації йдеться, що Росреєстр швидко стер всю персональну інформацію про колишню дружину Путіна з відкритих баз даних після того, як стало відомо, що вона змінила своє прізвище.

"Така оперативність була сприйнята ЗМІ як непряме підтвердження того, що в житті колишньої дружини президента дійсно відбулися великі зміни", - йдеться в тексті.

Обранець екс-першої леді Росії захоплюється різними видами активного спорту та вболіває за футбольний клуб "Спартак".

На своїй сторінці в Facebook Очеретний розповів, що у нього є син. Глава ЦРМК опублікував малюнки сина. Додаткову інформацію про сина і його матір Очеретний не публікував.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...