Зі слів медиків, будь-який вид зелені довго перетравлюється в шлунково-кишковому тракті, що негативно відбивається на роботі шлунку і підшлункової залози, повідомляють Патріоти України.
Особливо погано це для людей, у яких є захворювання, пов'язані з цими органами. Окрім того, зелень багата на кислоти і гіркоту, шкідливі для підшлункової залозиТож дієтологи наголошують – не можна їсти окрошку більше, ніж двічі на тиждень. Адже поєднання зелені, редиски та щавлю спричинить важке навантаження на шлунково-кишковий тракт.
І ще одна важлива порада від медиків – майже будь-яка зелень втрачає 90% корисних речовин при термічній обробці. Тож якщо ви плануєте отримати максимум користі від неї – зелень варто споживати свіжою.
Аби підшлункова менше страждала від кислот зелені, не споживайте її на голодний шлунок. І варто пам'ятати – переїдання зелені може негативно позначитись на вашому самопочутті.
Деякі українські пенсіонери можуть опинитися під загрозою втрати пенсійних виплат. Причиною цього може стати блокування банківської картки, що передбачено нормами чинного законодавства, передають Патріоти України. Зокрема у статті 49 Закону України «Пр...
Військовозобов’язаний громадянин може перевірити інформацію про розшук від ТЦК на порталі "Дія". Там формується точно такий же електронний військово-обліковий документ, як і у "Резерв+". Про це написали на порталі "Юристи.UA", передають Патріоти Україн...