Зі слів медиків, будь-який вид зелені довго перетравлюється в шлунково-кишковому тракті, що негативно відбивається на роботі шлунку і підшлункової залози, повідомляють Патріоти України.
Особливо погано це для людей, у яких є захворювання, пов'язані з цими органами. Окрім того, зелень багата на кислоти і гіркоту, шкідливі для підшлункової залозиТож дієтологи наголошують – не можна їсти окрошку більше, ніж двічі на тиждень. Адже поєднання зелені, редиски та щавлю спричинить важке навантаження на шлунково-кишковий тракт.
І ще одна важлива порада від медиків – майже будь-яка зелень втрачає 90% корисних речовин при термічній обробці. Тож якщо ви плануєте отримати максимум користі від неї – зелень варто споживати свіжою.
Аби підшлункова менше страждала від кислот зелені, не споживайте її на голодний шлунок. І варто пам'ятати – переїдання зелені може негативно позначитись на вашому самопочутті.
У Пенсійному фонді України (ПФУ) розповіли, кому з громадян похилого віку в обов'язковому порядку необхідно пройти фізичну ідентифікацію для збереження права на виплати до кінця року. Також українцям уточнили, які дії для цього необхідно виконати. Про ...
Пенсійний фонд України пояснив, як подати заяву на отримання державних соціальних допомог онлайн. Про це йдеться в матеріалі ПФУ, передають Патріоти України. Пенсійний фонд України на вебпорталі електронних послуг реалізував новий електронний сервіс, я...