
Зі слів медиків, будь-який вид зелені довго перетравлюється в шлунково-кишковому тракті, що негативно відбивається на роботі шлунку і підшлункової залози, повідомляють Патріоти України.
Особливо погано це для людей, у яких є захворювання, пов'язані з цими органами. Окрім того, зелень багата на кислоти і гіркоту, шкідливі для підшлункової залозиТож дієтологи наголошують – не можна їсти окрошку більше, ніж двічі на тиждень. Адже поєднання зелені, редиски та щавлю спричинить важке навантаження на шлунково-кишковий тракт.
І ще одна важлива порада від медиків – майже будь-яка зелень втрачає 90% корисних речовин при термічній обробці. Тож якщо ви плануєте отримати максимум користі від неї – зелень варто споживати свіжою.
Аби підшлункова менше страждала від кислот зелені, не споживайте її на голодний шлунок. І варто пам'ятати – переїдання зелені може негативно позначитись на вашому самопочутті.
У ДТП у Польщі потрапив автобус, у якому їхали українці. Ніхто з них не постраждав, передають Патріоти України з посиланням на Radio Lublin. Згідно із інформацією польського медіа, аварія сталася вночі на трасі № 17 у селі Кольонія-Седліщкі. За даними ...
На тимчасово окупованих територіях Луганської області російські окупанти посилили агітацію випускників шкіл вступати до лав окупаційної армії, заявив начальник Луганської ОВА Олексій Харченко, передають Патріоти України. . "Працівники російських війс...