
Зі слів медиків, будь-який вид зелені довго перетравлюється в шлунково-кишковому тракті, що негативно відбивається на роботі шлунку і підшлункової залози, повідомляють Патріоти України.
Особливо погано це для людей, у яких є захворювання, пов'язані з цими органами. Окрім того, зелень багата на кислоти і гіркоту, шкідливі для підшлункової залозиТож дієтологи наголошують – не можна їсти окрошку більше, ніж двічі на тиждень. Адже поєднання зелені, редиски та щавлю спричинить важке навантаження на шлунково-кишковий тракт.
І ще одна важлива порада від медиків – майже будь-яка зелень втрачає 90% корисних речовин при термічній обробці. Тож якщо ви плануєте отримати максимум користі від неї – зелень варто споживати свіжою.
Аби підшлункова менше страждала від кислот зелені, не споживайте її на голодний шлунок. І варто пам'ятати – переїдання зелені може негативно позначитись на вашому самопочутті.
Російський диктатор Путін назвав гарною традицією народів Кавказу одружуватися у ранньому віці. Про це фюрер росіян заявив під час «прямої лінії» сьогодні, 19 грудня, передають Патріоти України. «На Кавказі, народи Кавказу, мають дуже хорошу таку тради...
Українська маркетологиня розповіла історію з життя, як у Берліні заплатила бармену за те, щоб він плюнув в алкогольний напій росіянами просто перед ними. Про це киянка під ніком yvesclear розповіла на своїй сторінці в Threads ввечері 18 грудня, передаю...