
Зі слів медиків, будь-який вид зелені довго перетравлюється в шлунково-кишковому тракті, що негативно відбивається на роботі шлунку і підшлункової залози, повідомляють Патріоти України.
Особливо погано це для людей, у яких є захворювання, пов'язані з цими органами. Окрім того, зелень багата на кислоти і гіркоту, шкідливі для підшлункової залозиТож дієтологи наголошують – не можна їсти окрошку більше, ніж двічі на тиждень. Адже поєднання зелені, редиски та щавлю спричинить важке навантаження на шлунково-кишковий тракт.
І ще одна важлива порада від медиків – майже будь-яка зелень втрачає 90% корисних речовин при термічній обробці. Тож якщо ви плануєте отримати максимум користі від неї – зелень варто споживати свіжою.
Аби підшлункова менше страждала від кислот зелені, не споживайте її на голодний шлунок. І варто пам'ятати – переїдання зелені може негативно позначитись на вашому самопочутті.
У Перу 19-річна народила здорову дитину попри те, що вагітність розвивалась у печінці, а не у матці. Про унікальний випадок йдеться на сторінці лікарні, передають Патріоти України з посиланням на NV. Міністр охорони здоров’я Перу Луїс Кіроз Авілеса роз...
Через часті та тривалі вимкнення світла дедалі більше українців користуються генераторами. Пристрій дійсно допомагає забезпечити освітлення, тепло та роботу необхідної техніки. Та юристи нагадують, що генератор - це обладнання з підвищеною небезпекою, ...