
Зі слів медиків, будь-який вид зелені довго перетравлюється в шлунково-кишковому тракті, що негативно відбивається на роботі шлунку і підшлункової залози, повідомляють Патріоти України.
Особливо погано це для людей, у яких є захворювання, пов'язані з цими органами. Окрім того, зелень багата на кислоти і гіркоту, шкідливі для підшлункової залозиТож дієтологи наголошують – не можна їсти окрошку більше, ніж двічі на тиждень. Адже поєднання зелені, редиски та щавлю спричинить важке навантаження на шлунково-кишковий тракт.
І ще одна важлива порада від медиків – майже будь-яка зелень втрачає 90% корисних речовин при термічній обробці. Тож якщо ви плануєте отримати максимум користі від неї – зелень варто споживати свіжою.
Аби підшлункова менше страждала від кислот зелені, не споживайте її на голодний шлунок. І варто пам'ятати – переїдання зелені може негативно позначитись на вашому самопочутті.
Через пів року шлюбу чоловік подав до суду на свою дружину, бо, на його думку, вона їла надто багато. Китаєць вимагав повернути ¥20 000 (≈217 000 рублів), які він заплатив як викуп під час заручин, і ще 30 тисяч юанів за витрати на харчування, передают...
Все більше водіїв переходять на електромобілі, але одна поширена звичка продовжує шкодити навіть найсучаснішим авто — зарядка до 100% та тривале перебування на зарядці. Експерти наголошують: саме це найшвидше зношує акумулятор. Про це пише UA.Motors, п...