
Зі слів медиків, будь-який вид зелені довго перетравлюється в шлунково-кишковому тракті, що негативно відбивається на роботі шлунку і підшлункової залози, повідомляють Патріоти України.
Особливо погано це для людей, у яких є захворювання, пов'язані з цими органами. Окрім того, зелень багата на кислоти і гіркоту, шкідливі для підшлункової залозиТож дієтологи наголошують – не можна їсти окрошку більше, ніж двічі на тиждень. Адже поєднання зелені, редиски та щавлю спричинить важке навантаження на шлунково-кишковий тракт.
І ще одна важлива порада від медиків – майже будь-яка зелень втрачає 90% корисних речовин при термічній обробці. Тож якщо ви плануєте отримати максимум користі від неї – зелень варто споживати свіжою.
Аби підшлункова менше страждала від кислот зелені, не споживайте її на голодний шлунок. І варто пам'ятати – переїдання зелені може негативно позначитись на вашому самопочутті.
У Румунії анонсували масштабний туристичний проєкт Dracula Land - тематичний парк, присвячений легенді про графа Дракулу. На площі приблизно 780 тисяч квадратних метрів планують створити шість тематичних зон та понад 40 атракціонів, передають Патріоти ...
У вівторок, 23 грудня, у Києві очікується місцями невеликий мокрий сніг. Стовпчики термометрів покажуть удень близько 0 градусів. Про це свідчить свіжий прогноз Українського гідрометцентру, передають Патріоти України. . Дутиме північний помірний вітер...