Справжній патріот: 200 тонн гуманітарної допомоги для ЗСУ відправив український мільйонер із США

Коли в ЗМІ повідомили, що у ЗСУ не вистачає безпілотників, Віктор Паламарчук на власні кошти закупив дрони ціною від 2,5 до 7 тисяч доларів

Фото: nnovosti.info

Безпілотники і тонни гуманітарної допомоги відправив на схід України Віктор Паламарчук, який кілька років тому починав кар'єру в Америці з прибиральника, а згодом став мільйонером. В українській діаспорі про власника компанії з перевезення вантажів Вікторі заговорили в 2014 році, коли почалася війна на Донбасі, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Голос Америки».

Пересилання з цих країн коштувало часом більше, ніж сам вантаж. Обсяг гуманітарної допомоги був настільки великим, що Віктор просив волонтерів підключити компанії конкурентів, вважаючи, що ніхто не повинен залишатися осторонь від подій на Донбасі.

Коли в ЗМІ повідомили, що у ЗСУ не вистачає безпілотників, Віктор на власні кошти закупив дрони ціною від 2,5 до 7 тисяч доларів. «Ми їх закуповували у Франції і відправляли для волонтера Юрія Касьянова організації «Армія SOS», їх там доопрацьовували», — згадує бізнесмен. Всього за два роки він переслав безкоштовно понад 200 тонн гуманітарної допомоги для Збройних сил України.

Це стало можливим завдяки успішному бізнесу українця, якому після приїзду в США спочатку доводилося працювати прибиральником і будівельником. 6 років тому Віктор Паламарчук почав власний бізнес з перевезення вантажів. Зараз українець є власником великої компанії, яка займається доставкою посилок в Україну та інші країни.

У США Віктор також просуває українські продукти і зазначає, що американці цінують їх за якість. Повертатися на Батьківщину чоловік поки не збирається, стверджуючи, що в Америці займатися бізнесом легше та простіше.

Міноборони України оприлюднило ролик, який є копією американського: Журналісти стверджують, що до цього причетна дружина Тимошенка, він відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...

Тисячі українських чоловіків у Польщі готові їхати далі, а не вертатися до України, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 23:40

Польща пообіцяла Україні допомогти з поверненням чоловіків призовного віку: тисячі українців можуть переїхати в інші країни, щоб уникнути цього. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Видання вказує, що набуття в Україні чинності нового закону...