Справжній українець: Як чемпіон світу зі стрільби допоміг поліції затримати зловмисника (відео)

Павло Коростильов на своєму авто заблокував порушнику шлях на зустрічній смузі.
Павло Коростильов. Фото: Zik.ua.

Чемпіон світу зі стрільби Павло Коростильов допоміг поліції затримати порушника правил дорожнього руху. Відео інциденту оприлюднено на сторінці Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МОУ - СКА Львів у facebook, передають Патріоти України.

Коростильов на власному автомобілі допоміг поліцейським затримати водія, який спробував втекти від правоохоронців. За словами поліцейського, порушник зупинився під знаком "в'їзд заборонений", а після того, як у нього попросили документи і почали виписувати штраф, спробував зникнути з місця події. Припускають, що водій був нетверезим.

Коростильов на своєму авто заблокував порушнику шлях на зустрічній смузі. Після цього, водій чинив опір поліцейським, але їм вдалося витягнути його з машини та затримати.

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...