Справжній українець: Як чемпіон світу зі стрільби допоміг поліції затримати зловмисника (відео)

Павло Коростильов на своєму авто заблокував порушнику шлях на зустрічній смузі.
Павло Коростильов. Фото: Zik.ua.

Чемпіон світу зі стрільби Павло Коростильов допоміг поліції затримати порушника правил дорожнього руху. Відео інциденту оприлюднено на сторінці Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МОУ - СКА Львів у facebook, передають Патріоти України.

Коростильов на власному автомобілі допоміг поліцейським затримати водія, який спробував втекти від правоохоронців. За словами поліцейського, порушник зупинився під знаком "в'їзд заборонений", а після того, як у нього попросили документи і почали виписувати штраф, спробував зникнути з місця події. Припускають, що водій був нетверезим.

Коростильов на своєму авто заблокував порушнику шлях на зустрічній смузі. Після цього, водій чинив опір поліцейським, але їм вдалося витягнути його з машини та затримати.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...