Спрощення візового режиму допомогло: Звідки в Київ їде найбільше туристів

Найбільше гостей приїжджає з Білорусі, Ізраїлю, США, Великобританії, Німеччини та Туреччини.
Київ відвідує все більше туристів. Фото: ЖЖ.

У столичній мерії розповіли, туристи яких країн їдуть до Києва найчастіше, передають Патріоти України.

Найбільше гостей приїжджає з Білорусі, Ізраїлю, США, Великобританії, Німеччини та Туреччини. Також збільшилась кількість туристів з Індії та Китаю, повідомив начальник управління туризму та промоцій КМДА Антон Тараненко.

За його словами, туристичний потік з країн Далекого Сходу зріс завдяки спрощенню візового режиму та відкриттю прямих авіарейсів. У 2017 році, за даними американського журналу Forbes, Київ відвідали 1,6 мільйона туристів. Видання радить при виборі між Києвом і французьким Парижем надати перевагу саме українській столиці: "У більшості людей Київ може бути й не серед перших рядків у списку міст для європейських вихідних. Однак зважаючи на мальовничі краєвиди, чудовий вибір, де повечеряти, і класний шопінг, він повинен там бути".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...