Спритність рук і небачене нахабство: У Києві за одну ніч пограбували дев'ять поверхів новобудови

Злодії проникли в будинок пізно вночі і обчистили тамбури квартир.

Багатоповерхівки на вулиці Петра Григоренка. Фото: Facebook.

Багатоповерхівку в столичному мікрорайоні Осокорки, за адресою Григоренко, 14, пограбували пара зловмисників в ніч на 18 лютого. Про це написали в співтоваристві в Facebook Позняки Осокорки Харківський, передають Патріоти України.

У повідомленні сказано, що злодії проникли в будинок пізно вночі і почали обчищати тамбури квартир. Вони брали дитячі велосипеди, ящики з інструментами та інші речі, які зберігалися на майданчику, незважаючи на замки. При цьому, в під'їзді працює консьєржка, але літня жінка, за словами мешканців, спала.

Потерпілих здивувало, з яким завзяттям і нахабством злодіям вдалося "пройтися" по дев'яти поверхах будинку.

"Винесли 9 дитячих велосипедів і ще багато чого! Відкривали двері азотом, а деякі просто розкручували ручку і перекушували замок! Під ранок прокинулася консьєрж і побачила дівчину з хлопцем!" - сказано в повідомленні.

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...

Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 10:44

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...