Спритно украв $700 млн: Чоловік відомої російської співачки потрапив у в'язницю

Бізнесмена з Молдови Ілана Шора, який є чоловіком співачки Жасмін, відправили за грати на 7,5 років.

Жасмін і її чоловік Ілан Шор. Фото:http://liza.ua/

Чоловіка відомої російської співачки Жасмін, яка недавно виступала в окупованому Росією Криму на конкурсі "Дитяча Нова хвиля", Ілана Шора посадили на 7,5 років до в'язниці. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на видання Ліза.

Бізнесмена звинуватили у масштабних розкраданнях - за допомогою фінансових махінацій він вкрав з трьох молдавських банків і вивів за кордон понад 700 мільйонів доларів. Спочатку прокурор вимагав для бізнесмена ув'язнення строком на 19 років, але фінальний вирок виявився м'якшим і в результаті він відсидить 7,5 років. Арешт Шора відбувся ще в 2016 році. Тоді Жасмин публічно заявляла про невинуватість свого чоловіка.

"Ми всі в шоці! Я зараз перебуваю в Кишиневі разом з дочкою і новонародженим сином і всіляко намагаюся підтримати чоловіка. Я сподіваюся, що через три дні його відпустять, оскільки підстав для затримання не було. Зараз нам навіть не говорять, в зв'язку з чим був заарештований мій чоловік", - заявляла тоді співачка.

Поки що артистка ніяк не прокоментувала арешт чоловіка. В останній раз Жасмін згадувала про нього в своїх соціальних мережах в березні, привітавши заочно з днем народження.

Слід зазначити, що Шора вважають одним з найбагатших молдавських бізнесменів. Його професійний послужний список великий: голова найбільшого молдовського Bаncа de Economii, власник авіакомпанії, кількох телеканалів і торгових марок, а також футбольного клубу.

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...