Список для Гааги: Волонтери представили докази перекидання танкістів РФ в Україну у 2014-2015 роках (фото)

​Волонтерами представлена документація зі знайдених й помічених в Україні військовослужбовців з Буйнакська. Також волонтерами представлений список військовослужбовців, які воювали на території України й отримали нагороди за "відрядження".

Російські танкісти перекидалися в Україну з Буйнакська. Ілюстрація:https://informnapalm.org

Волонтери отримали дані, витягнуті з комп'ютерних систем начальника штабу розвідувального батальйону 136-ої ОМСБр ЗС РФ (в/ч 63354) Дорошенка Олега Володимировича. Він став об'єктом досліджень хактивістів після перебування на Донбасі, де заходив до своєї поштової скриньки з комп'ютера начальника розвідувального управління 2-го армійського корпусу "ЛНР". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на InformNapalm

На Донбасі Дорошенко перебував у "відрядженні" в період приблизно з осені 2014 до зими 2015 року. Отримано документальне підтвердження факту переміщення військовослужбовців з Буйнакська (в/ч 63354) до кордону з Україною в серпні 2014, зокрема, в населений пункт Попівка (Кам'янський район Ростовська область РФ), що лише за 18 км від Ізвариного (Краснодонський (Сорокинський) район, Луганська область, Україна).

В офіційних наказах, які зберігає Дорошенко, чітко розділені параграфи про вибуття і прибуття військовослужбовців з полігонів та відряджень, в госпіталі і відпустки. Відправка ж в Поповку проводилася відповідно до бойового розпорядження начальника штабу військової частини 47084 № 015 від 12.08.14 року.

У наказах щодо військової частини влітку-восени 2014 року поняття "службове відрядження" було змінено та викладено в редакції "виконання завдань у складі угруповання військ (сил) "Південь" на території Ростовської області", підставою для цього стало бойове розпорядження, а в деяких випадках — телеграми начальника штабу 58-ї армії.

Саме це поняття об'єднує документацію зі знайдених й помічених в Україні військовослужбовців з Буйнакська. Також волонтерами представлений список військовослужбовців, які воювали на території України й отримали нагороди за "відрядження":

Васильєв Олександр Віталійович, командир 1-го танкового взводу 2-ї танкової роти танкового батальйону, нагороджений Орденом Мужності.

Бродніков Максим Віталійович, командир 1-го танкового взводу 1-ї танкової роти танкового батальйону, нагороджений медаллю «Суворова».

Чубарєв Євген Іванович, командир танка 2-го взводу 1-ї танкової роти танкового батальйону, нагороджений медаллю «Суворова».

Огорелков Денис Михайлович, командир танка 3-ї танкової роти танкового батальйону, нагороджений медалями «Суворова» та «За відвагу».

Бузовський Михайло Михайлович, командир танка 2-го взводу 3-ї танкової роти танкового батальйону, нагороджений медаллю «За відвагу».

Сегеда Геннадій Володимирович, старший механік-водій відділення управління взводу зв'язку танкового батальйону, також отримав медалі.

Кобяков Прокіп Прокопович, механік-водій 3-го взводу 1-ї танкової роти танкового батальйону, нагороджений медаллю «Суворова».

Зайцев Дмитро Андрійович, командир танка 1-го взводу 1-ї танкової роти танкового батальйону, нагороджений медаллю «За відвагу».

Тижанкін Сергій Валерійович, старший механік-водій 2-го взводу 1-ї танкової роти танкового батальйону, отримав медаль «За відвагу».

Загуменнов Микола Миколайович, механік-водій 1-го танкового взводу 2-ї танкової роти танкового батальйону, за даними російських ЗМІ, нагороджений медаллю «Суворова».

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.