США виявили військовий корабель, який зник 95 років тому

Військовий буксир Conestoga зник в березні 1921 року в дорозі з Сан-Франциско на Гаваї.

Екіпаж військового буксира США Conestoga, що зник в 1921 році. Фото: noaa.gov.

Буксирний корабель Військово-морського флоту США, що зник 95 років тому, був знайдений фахівцями Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США (NOAA) і військовими. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

NOAA і флот США оголосили про знахідку корабля США Conestoga (AT 54) у водах Національного морського заповідника Сан-Франциско через 95 років після того, як військовий буксир пропав з 56-ма офіцерами і матросами на борту, йдеться у повідомленні.

Буксир пропав 25 березня 1921 року, після того, як вийшов з порту в Сан-Франциско, прямуючи на Гаваї. Вперше його уламки були виявлені в 2009 році на глибині близько 60 метрів приблизно в 50 км на захід від Сан-Франциско, проте не були ідентифіковані.

Експерти припускають, що буксир потрапив в шторм і затонув. Зникнення буксира викликало інтерес у США, чому сприяли газети. Військовий флот США не зміг знайти буксир, і оголосив його і екіпаж безвісти зниклими.


Військовий буксир США Conestoga, зниклий в 1921 році. Фото: sanctuaries.noaa.gov.



Екіпаж військового буксира Conestoga, зниклого в 1921 році. Фото: sanctuaries.noaa.gov.

 Корма затонулого 95 років тому військового буксира США Conestoga. Фото: sanctuaries.noaa.gov.

Експерти прочитали по губах: Стало відомо, що каже Кріштіану Роналду перед своїм фірмовим ударом

вівторок, 23 квітень 2024, 8:30

Португальський уболівальник Густаво Мачадо, який вміє читати по губах, розшифрував слова, які форвард "Аль-Насра" Кріштіану Роналду говорить перед своїми фірмовими ударами зі штрафних. Виявилося, що 39-річний Кріштіану "накачує" себе мотиваційними пром...

Новий закон про мобілізацію: Стало відомо, хто із жінок може отримати повістку

вівторок, 23 квітень 2024, 7:30

У новому законопроєкті про мобілізацію є кілька положень щодо мобілізації жінок. Зокрема, умови закону визначають, що жінки можуть піти на службу лише добровільно. Про це йдеться в тексті закону про мобілізацію, передають Патріоти України. Зазначаєтьс...