«С#си, а потом обжалуй!»: Начальник поліцейських Кривого Рогу "орально ґвалтував" підлеглих на приховану камеру (16+, відео)

"Новий" начальник патрульної поліції показав своє справжнє обличчя.

Нарада для поліцейських Кривого Рогу. Скріншот.

Журналістам українського видання «Голос Правди» передали відео звичайної планерки нової патрульної поліції Кривого Рогу. На ній заступник командира підрозділу Станіслав Коломієць доступно "розповів" підлеглим, чому ті повинні ходити на курси підвищення кваліфікації, пишуть Патріоти України.

«ВЫ, БЛ…, ОТПРАВЛЕНЫ НА КУРСЫ ПОВЫШЕНИЯ КВАЛИФИКАЦИИ, — СКАЗАЛ ПОДЧИНЁННЫМ КОЛОМИЕЦ. — ЧТОБЫ, БЛ…, ПОВЫСИТЬ ВАШУ И БЕЗ ТОГО Х…УЮ КВАЛИФИКАЦИЮ… ВАМ ПОЕБ…Ь? КАКОГО Х…Я ТАКАЯ Х…НЯ ПОЛУЧАЕТСЯ? КАКОГО Х…Я Я ТУДА, БЛ…, ЕДУ, И МЕНЯ ТАМ КАК ПАЦАНА ПЕСОЧАТ? ВЫ ШО, БРАТВА, СИЛЬНО ПОДВЫРОСЛИ? ИЛИ ШО, БЛ…? НА КАЖДУЮ КРУТУЮ Ж…ПУ ЕСТЬ Х…Й С ОБРАТНОЙ РЕЗЬБОЙ. СЛЫШАЛИ ТАКОЕ ВЫРАЖЕНИЕ?»

Претензія до патрульних була в зв'язку з тим, що вони поставили до відома про своє запізненням не Коломійця, а його заступника. Причому патрульні уточнили, що зараз зам знаходиться на лікарняному.

«ТА МНЕ ПОХ…Ю, ГДЕ ОН НАХОДИТСЯ, — ОТВЕТИЛ ПОДЧИНЁННЫМ КОЛОМИЕЦ. — НАХ…Я ТЫ ВОТ ЭТО ПИЗ…ШЬ, НАХ…Й? ТЫ НЕ ВСОСАЛ, Я ТЕБЕ ЕЩЁ РАЗ ОБЪЯСНЯЮ?».

Після того, як відео було опубліковано в мережі, начальник патрульної поліції Кривого Рогу Владислав Ткаченко отримав офіційну заяву з вимогою відреагувати на дії свого підлеглого. Однак Ткаченко почав захищати Коломійця, а поліцейських він назвав «щурами».

Журналісти звернули увагу, що начальство нової патрульної поліції Кривого Рогу було представлено в травні 2016 року.


"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...