Стала відома причина самогубства тринадцятирічної школярки з Києва

Бідолашній дівчинці дуже подобався один хлопчик, який був на рік молодший. Однак 12-річний підліток не відповідав взаємністю.
Дівчинка вкоротила собі віку через нещасливе кохання. Ілюстрація: соцмережі.

ЗМІ повідомили подробиці самогубства тринадцятирічної школярки, тіло якої знайшли біля недобудованого висотного будинку на проспекті у Святошинському районі Києва, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, у столичній поліції підтвердили, що дівчинка наклала на себе руки через нерозділене кохання. «Ми прочитали листування школярки. Виявляється, їй дуже подобався один хлопчик, який був на рік молодший. Однак 12-річний підліток не відповідав взаємністю і часто залишав повідомлення закоханої дівчинки без відповіді”, – цитують Факты слова начальника відділу ювенальної превенції Нацполіціі Києва Оксани Поплавської.

У школі кореспондентам розповіли, що загибла була відмінницею. Але в якийсь момент її поведінка змінилася. Вона почала прогулювати уроки і отримувати погані оцінки. Дівчинка все частіше ходила до недобудованої багатоповерхівки на Святошино, щоб побути на самоті. Про свої проблеми вона батькам нічого не розповідала.

14 березня дівчинка знову пішла до свого улюбленого місця – недобудованого будинку, де провела близько півтори доби. Поруч з дитиною не виявилося нікого, хто міг би з нею поговорити. Мобільний телефон дівчинка з собою не взяла. 16 березня приблизно о опівдні Марина піднялася на 23 поверх, написала передсмертну записку і стрибнула вниз.

“Мати дитини звернулася до поліції занадто пізно: пройшло більше доби. За словами жінки, вона була впевнена в тому, що поліція починає шукати зниклих дітей лише за три доби. Це поширена помилка. Хочу ще раз сказати всім: поліція починає шукати зниклих дітей відразу, як тільки про це стає відомо“, – підкреслила Оксана Поплавська.

Правоохоронці також порадили батькам звертатися в таких випадках в поліцію відразу, тоді більше шансів на благополучний результат.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...