Стало відомо, де сховався екс-голова Київської ОДА

Максим Мельничук провів вихідні у Києво-Печерській Лаврі

Максим Мельничук. Фото fastiv-region.gov.ua

Максим Мельничук, колишній голова Київської обласної державної адміністрації, провів минулі вихідні у Києво-Печерській Лаврі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "РБК".

Джерело у ГПУ ввечері 12 вересня повідомило виданню, що Мельничук перебував у Лаврі. В той же час адвокат чиновника, Юрій Сухов, заявив, що "Мельничук не тікав, а просто відпочивав", але не назвав адресу.

Нагадаємо, 9 вересня Арсен Аваков повідомив про затримання екс-губернатора Київської області та його заступника за хабар у розмірі 200 тисяч гривень. В указі Президента №389/2016 від 9 вересня йдеться: "Звільнити Мельничука Максима Дмитровича з посади голови Київської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою".

10 вересня дружина Мельничука, Аліна, заявила про зникнення чоловіка. "Я не розумію і не вірю в те, що закидають моєму чоловікові, бо він завжди пропагує позицію Петра Порошенка, він проти корупції, ви можете опитати всіх голів ради, вони його підтримують в тому, що він взагалі цим не займався", - розповіла вона.

Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...