Стало відомо, як Нацрада вирішила долю каналу "1+1"

За словами члена Нацради, бланк ліцензії на подовження мовлення видадуть "раніше передбаченого законодавством терміну".

Ілюстрація: lamcdn.net

У Нацраді України з питань телебачення і радіомовлення заявили, що "1+1" отримає бланк ліцензії. Про це повідомила під час брифінгу член Нацради Уляна Фещук, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Вона зазначила, що бланк ліцензії на подовження мовлення видадуть раніше передбаченого законодавством терміну.

"Сьогодні, 5 січня 2017 року, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, неухильно дотримуючись норм законодавства, готова видати ТОВ "Студія 1+1" ліцензію", – повідомила вона.

Щодо пришвидшеної видачі бланку Фещук додала, що цей крок зроблено раніше передбаченого законодавством терміну (6 січня, – 24), щоб зняти напругу у суспільстві і журналістському колективі.

"Нацрада стоїть і стоятиме на принципах свободи слова і неухильному дотриманні права громадян отримувати інформацію," – резюмувала Уляна Фещук.

Як повідомлялося раніше, журналісти каналу "1+1" заявили, що їм можуть не продовжити ліцензію на мовлення. 15 грудня Національна Рада з питань телебачення та радіомовлення проголосувала за продовження ліцензії для каналу, однак ліцензія так і не була видана.

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...