Стало відомо, як живуть на Світлодарській дузі українські бійці (відео)

Затишшя на Світлодарській дузі не означає безпеку. Тому деякими ділянками пересуватися доводиться короткими перебіжками.

Фото: скрін відеоВ районі Світлодарської дуги та на околицях Авдіївки ввечері почалися обстріли з мінометів 120 калібру. Хоча протягом дня там було набагато тихіше, бойовики застосовували лише стрілецьку зброю. А поки був відносний спокій, наші бійці укріплювали свої позиції на передовій. Про це йдеться на сайті каналу 24, інформують Патріоти України.

Затишшя на цих позиціях не означає безпеку. Тому деякими ділянками пересуватися доводиться короткими перебіжками.

Боєць із позивним "Старшина" розповідає – минулої ночі бойовики намагалися підібратися до їхніх позицій впритул. Хлопці підозрюють – диверсант мав особливу мету – зняти прапор, який нещодавно українські військові повісили.

Ворог підійшов аж надто близько. Тому військовим дали дозвіл на попереджувальний вогонь.

Для того, щоб повісити укранський прапор, бійці навіть організували спецоперацію. Боєць із позивним "Вітер" – один із учасників тієї операції. Каже – хлопці ніколи не дозволять паплюжити державний символ.

"Вітру" 47 років. Він нещодавно став дідусем – додатковий стимул стояти на обороні країни.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...