Стало відомо, коли вступить в силу указ про заборону в Україні мереж "ВКонтакте" та "Одноклассники"

Указ президента почне діяти після офіційного оприлюднення в ЗМІ.

Ілюстрація:уніан

Президент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції проти РФ, які передбачають зокрема, блокування доступу до соцмереж "ВКонтакте" і "Однокласники", а також до сервісів "Яндекса" і Mail.ru; він вступить в силу не пізніше 1 червня 2017 року. Про це сказано в Указі президента України "Про порядок офіційного оприлюднення нормативно-правових актів та набрання ними чинності", передають Патріоти України.

Так указ почне діяти після офіційного оприлюднення в ЗМІ.

"Закони України, інші акти Верховної Ради, акти президента України, Кабміну не пізніше ніж у 15-ти денний термін після їх прийняття у встановленому порядку і підписання підлягають оприлюдненню державною мовою в офіційних друкованих виданнях", - йдеться в документі.

Згідно з указом, офіційними друкованими виданнями є "Офіційний вісник України" і газета "Урядовий кур'єр". Таким чином, указ президента вступить в силу не пізніше 1 червня 2017 року.

Як повідомлялося роаніше, сьогодні президент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції проти Росії, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж "ВКонтакте" і "Однокласники", а також сервісів "Яндекса" та Mail.ru. Текст указу опублікований на офіційному сайті глави держави.


"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...