Стало відомо про подальшу долю ГРУшників Александрова та Єрофєєва в Росії, - ЗМІ

Чогось це нагадує тост Медведєва в Криму: "Грошей нема, а вам хорошого настрою!"

Російські військовослужбовці Александров і Єрофєєв винні перед народом України. Фото: szona.orgРосійські ГРУшники Олександр Александров та Євген Єрофеєв, засуджені в Україні, не будуть вважатися судимими в Росії, і вирок, винесений українським судом, не відіб'ється на їх подальшому працевлаштуванні, повідомляють Патріоти України про інформацію, яка з’явилась в російських ЗМІ.

"Мова йде про судимості не за вироком російського суду, а тому в графі анкети про судимості буде прочерк, і вони зможуть безперешкодно влаштовуватися на будь-яку роботу. Теоретично Александров і Єрофеєв можуть повернутися в армію, проте "швидше за все, це не відбудеться в силу певних обставин".

"Росіяни, які повернулися на Батьківщину - молоді чоловіки, у них все попереду, і вони, безумовно, зможуть знайти себе в новому житті", - йдеться в пресі.

Нагадаємо, що 18 квітня Голосіївський суд Києва засудив росіян Єрофеєва і Александрова до 14 років позбавлення волі. Їх визнали винними у скоєнні цілої низки злочинів, серед яких було "участь у збройному терористичному акті, в результаті якого загинули люди". На момент затримання в Донбасі росіяни були діючими військовослужбовцями РФ, які проводили на території України спецоперації.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...