Стало відомо про подальшу долю ГРУшників Александрова та Єрофєєва в Росії, - ЗМІ

Чогось це нагадує тост Медведєва в Криму: "Грошей нема, а вам хорошого настрою!"

Російські військовослужбовці Александров і Єрофєєв винні перед народом України. Фото: szona.orgРосійські ГРУшники Олександр Александров та Євген Єрофеєв, засуджені в Україні, не будуть вважатися судимими в Росії, і вирок, винесений українським судом, не відіб'ється на їх подальшому працевлаштуванні, повідомляють Патріоти України про інформацію, яка з’явилась в російських ЗМІ.

"Мова йде про судимості не за вироком російського суду, а тому в графі анкети про судимості буде прочерк, і вони зможуть безперешкодно влаштовуватися на будь-яку роботу. Теоретично Александров і Єрофеєв можуть повернутися в армію, проте "швидше за все, це не відбудеться в силу певних обставин".

"Росіяни, які повернулися на Батьківщину - молоді чоловіки, у них все попереду, і вони, безумовно, зможуть знайти себе в новому житті", - йдеться в пресі.

Нагадаємо, що 18 квітня Голосіївський суд Києва засудив росіян Єрофеєва і Александрова до 14 років позбавлення волі. Їх визнали винними у скоєнні цілої низки злочинів, серед яких було "участь у збройному терористичному акті, в результаті якого загинули люди". На момент затримання в Донбасі росіяни були діючими військовослужбовцями РФ, які проводили на території України спецоперації.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...