Стали відомі подробиці щодо підозрюваного у вбивстві 23-річної контрактниці АТО Надії Морозової (відео)

Після з'ясування обставин загибелі дівчини стало зрозуміло, що загинула вона внаслідок необережного поводження зі зброєю її товаришем по службі.

Надія Морозова. Фото:скрін відео

Підозрюваний у вбивстві 23-річної контрактниці з сил АТО Надії Морозової затриманий. Про це повідомляє ТСН з посиланням на прокурора Андрія Жогана, який займається розслідуванням трагедії, передають Патріоти України.

За його словами, прокуратура з самого початку не розглядала обстріл як причину смерті Морозової. Серед версій були самогубство, умисне вбивство, необережне поводження зі зброєю. Після з'ясування обставин стало зрозуміло, що загинула дівчина внаслідок необережного поводження зі зброєю її товаришем по службі.

Відомо, що підозрюваному 20 років. На даний момент він знаходиться у військовій частині під арештом.

"У ході розслідування кримінального провадження, цій особі висунуто підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 414 ч. 2 кримінальна відповідальність за яке передбачає до 10 років позбавлення волі", - заявив Жоган.

Прокурор зазначив, що слідство перевіряє версію навмисного вбивства Морозової.

Уряд Швеції пообіцяв покращити умови життя для українських біженців: Про що йде мова

понеділок, 6 травень 2024, 11:58

Уряд Швеції посилено працює над новими правилами, згідно з якими, українським біженцям не доведеться тягнути жалюгідне існування на 71 шведську крону на день (258,5 грн). Про це пише Swedinfo, передають Патріоти України. . «Ми розберемося з усіма пит...

"Основне завдання": У Міноборони пояснили, як працюватиме реєстр "Оберіг"

понеділок, 6 травень 2024, 11:30

Реєстрі військовозобов'язаних "Оберіг" взаємодіє із шістьма реєстрами, що необхідно для актуалізації даних. Про це заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, передають Патріоти України. . «У першу чергу реєстр «Оберіг» – це інструмент ...