Стали відомі подробиці вбивства молодого подружжя з Києва

Злочинець закопав тіла вбитих Ольги і Віталія Зубенків, на тілі Олі виявлено ножові поранення.

Ольгу та Віталія Зубенко жорстоко вбили. Фото: соцмережі.Пізно ввечері 21 червня зниклу в Києві сімейну пару - Віталія та Ольгу Зубенків - знайшли в Чернігівській області. Вбивця поховав їх у покинутому місці. "Обозревателю" стали відомі подробиці трагедії, передають Патріоти України.

Нагадаємо, молода сімейна пара (27 і 28 років) пропала 14 червня у Києві.

Віталій працював кухарем, а Ольга - флористом. Дітей у пари не було. Автомобіля, на якому вони могли б раптово виїхати, - теж. Віталій родом із Київської області, Ольга - з Рівного. У столиці орендували квартиру в Деснянському районі Києва на вул. Радунській."У середу (14 червня - прим. Ред.) мама Олі зв'язалася з нею і попросила, щоб вони забрали посилку, яку передали автобусом, а вже в четвер вдень вона повинна була забрати її. У середу ввечері сестра телефонувала їй, але Ольга відповіла, мовляв, немає часу для розмови - тільки прийшла з роботи, ще вечерю потрібно готувати. На наступний ранок з ними вже не було зв'язку, на роботу так і не вийшли", - розповідала родичка Ірина.

Ні Ольга, ні Віталій не відповідали на дзвінки (телефони були відключені). І ввечері 15 червня мама Віталія звернулася у поліцію із заявою про зникнення.

До пошуків відразу ж підключилися друзі та знайомі: пост киянки Наталії про зникнення подружжя Зубенків передрукували багато ЗМІ.

На жаль, через тиждень, пізно ввечері 21 червня тіла Олі та Віталія виявили на території Чернігівської області - в районі села Шаповалівка Борзнянського району, на зарослій території колишнього свинокомплексу.

Село Шаповалівка - поруч траса

Злочинець закопав тіла на метр під землею. На тілі Олі виявлено кілька ножових поранень.убийство пары киевлян ЗубенкоЯк повідомило джерело "Обозревателя", у правоохоронців вже є підозрюваний.

Як повідомляли Патріоти України, у ніч з 19 на 20 червня на трасі під Харковом сталося страшне вбивство. Зниклу в Києві сімейну пару Віталія та Ольги Зубенко знайшли вбитими в Чернігівській області.


Готуйтеся до удару! Перший етап підвищення тарифу на електроенергію можуть провести вже у 2024 році - всього їх буде декілька

середа, 8 травень 2024, 14:50

Тариф на електроенергію в Україні можуть підвищити вже у 2024 році. Причина – дорожнеча відновлення об'єктів електроенергетики, для чого, за словами самих енергетиків, потрібен великий фінансовий ресурс. Загалом підвищення тарифу може пройти у кілька е...

Друг намагався врятувати, але марно: В Одесі чоловік зарізав 16-річного підлітка (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 13:52

В Одесі правоохоронці затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 16-річного школяра. Про це повідомили в ГУНП Одеської області, передають Патріоти України. Зазначається, що ввечері 6 квітня двоє підлітків йшли додому, коли незнайомі чоловіки попро...