Станиця Луганська може бути спокійна: ЗСУ не залишать луганський форпост - Полторак (відео)

Ситуацію на цій ділянці ускладнили обстріли бойовиків.

Ілюстрація:asn.in.uaМіністр оборони України Степан Полторак заявив, що про розведення військ в Станиці Луганській найближчим часом навіть не йтиметься. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 5 канал.

Така ситуація склалася через обстріли бойовиків. Останній обстріл був зафіксований 6 жовтня, 5 днів тому. А початку процесу розведення, згідно з домовленостями, повинен передувати тиждень без вогню.

Також, на думку Полторака, місія ОБСЄ повинна посилити контроль за районом.

"У районі Станиці Луганської те, що нас турбує, які ризики ми бачимо - це те, що останній обстріл був 6 жовтня, і це не дає нам можливості сьогодні розвести сили і засоби на встановлені рубежі. І друге - ми вважаємо, що треба посилити контроль місії ОБСЄ за відведенням підрозділів - як наших, так і терористичного угрупування", - сказав міністр.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...