Староста встала не з тієї ноги: Оголена студентка влаштувала дебош в одному з вишів окупованого Донецька (фото)

Оголена дівчина зайшла в будівлю вишу, голосно кричала і стукала в усі двері.
Донецький університет торгівлі. Фото: Вища освіта.

На вулиці непідконтрольного українській владі Донецька була помічена оголена дівчина. Про це розповіли в співтоваристві «Погані новини 18+» в соцмережі "ВКонтакте", передають Патріоти України.

Повідомляється, що цей інцидент стався зі студенткою одного з університетів Донецька. «Ко входу Донецкого национального университета экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского, расположенного по адресу Артема, 133, подъехала машина. С переднего пассажирского места вышла девушка босиком и в зимней куртке. Она подошла к двери, скинула верхнюю одежду и осталась абсолютно голой. автомобиль резко тронулся и умчался», — йдеться в публикації.

У такому вигляді дівчина зайшла в будівлю вишу і влаштувала дебош: голосно кричала і стукала в усі двері. Користувачі, знайомі зі студенткою, повідомили, що вона є старостою групи і завжди відрізнялася тільки гарною поведінкою. Автори поста припустили, що така неадекватна поведінка могла бути викликана наркотичним сп'янінням.



Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...