Старий генерал-морпіх не зміг проігнорувати: Командувач ВМС і сотні його підлеглих взяли участь у #22pushupchallenge (відео)

​В Україні продовжується флешмоб на підтримку ветеранів АТО.

Скрін відео

У Західній військово-морській базі ВМС України відбулися одразу два флешмоби #22pushupchallenge. У них взяли участь командування національного флоту, і також керівництво та курсанти Інституту Військово-Морських Сил Національного університету "Одеська морська академія". Відео з флешмобом викладено на сторінці ВМС ЗС України у Facebook, зазначають Патріоти України.

Під час флешмобу близько двох сотень майбутніх та діючих офіцерів ВМС України на чолі з командувачем українського флоту віце-адміралом Ігорем Воронченком сформували живі фігури герба України і якоря на причальній стінці та вертолітному майданчику фрегата "Гетьман Сагайдачний".

Естафету передано командуванню Сухопутних військ України та Національному університету "Одеська морська академія".

Як повідомлялося раніше, начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко приєднався до акції #22Pushupchallenge.

Акція #Pushupchallenge виникла у США: там вирішили привернути увагу до проблем ветеранів, які повертаються додому після війни із посттравматичним синдромом.

За статистикою, щодня 22 з них накладають на себе руки. В Україні акцію ініціював блогер Олексій Мочанов. Він залучив до #Pushupchallenge своїх друзів та бійців – вони мають відтиснутися 22 рази.

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...