Став жертвою ДТП: На Дніпропетровщині повідомили про смерть ветерана АТО (фото)

Кілька днів тому чоловік на велосипеді на одному з перехресть Павлограда був збитий автомобілем.

Дмитро Полівкін. Фото:twitter

У Павлограді Дніпропетровської області вранці 15 червня помер ветеран АТО, шахтар Дмитро Полівкін. Про це повідомляє в Twitter блогер Ukr_Che, зазначають Патріоти України.

"Війна вбиває і після ... Сьогодні о 6-30 ранку, помер ще один Воїн, захисник України, прекрасний батько і чоловік, доброї душі людина Дмитро Полівкін", - пише він.

Відомо, що 11 червня на одному з перехресть Павлограда Полівкін, який пересувався на велосипеді, був збитий автомобілем. Після події ветеран в стані коми був госпіталізований в реанімацію 4-ї міської лікарні. У нього діагностували множинні переломи і забиття головного мозку.

Фото:ТН Экспресс

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...