Ставлення гірше, ніж до тварин: У СІЗО Сімферополя в'язням доводиться спати по черзі

Така ситуація склалася через те, що кількість ув'язнених більше, ніж удвічі перевищує можливу норму.

Ілюстрація:socportal.info

Кількість ув'язнених в слідчому ізоляторі Сімферополя більш, ніж в два рази перевищує можливу норму. Людям доводиться спати по черзі, бо у камерах знаходиться 2500 осіб, при тому, що СІЗО розрахований лише на 1100. Про це під час прес-конференції заявив адвокат Микола Полозов, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"Ізолятор тимчасового утримання на території півострова працює тільки один - в Сімферополі. Він розрахований на 1100 чоловік, зараз в ньому знаходиться майже 2500 чоловік. Люди сплять по черзі. З огляду на географічне положення Криму, там влітку дуже спекотно і нестерпно", - повідомив Полозов.

За словами адвоката, серед ув'язнених у Сімферопольському ізоляторі є мусульмани, але "та баланда, яка там вариться, робиться на основі свинячого жиру".

Полозов додав, що адвокатам, цивільним захисникам, рідним затриманих потрапити в будівлю ізолятора практично неможливо.

Як відомо, адвокат Микола Полозов захищає в Криму Ахтема Чийгоза, якого окупанти звинувачують в "організації та участі в масових заворушеннях біля стін кримського парламенту 26 лютого 2014 року".

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...