Стелу "Серце Миру України" урочисто відкрили у Станиці Луганській (фото)

На фееричне свято у Станиці Луганській були запрошені і військові, що несуть службу в цьому регіоні

Військовим подарували кулінарні шедеври від місцевих мешканців. Фото: "Фейсбук"

На площі у Станиці Луганській в Міжнародний день Миру урочисто відкрили стелу. Влада влаштувала вражаюче свято, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"Станиця Луганська - Серце Миру України".

Саме таку назву має стела, яку урочисто було відкрито на площі у райценрі Станиця Луганська у Міжнародний день миру.

Районна та міська влади створили для мешканців й гостей міста справжнє феєричне свято. Співи, музика й танці лунали протягом усього дня. Національні прапори майоріли практично на усіх будинках та стовпах, забарвлюючи Станицю Луганську у яскраві жовто-блакитні кольори. Більшість глядачів у солідарність єдності одягнули вишиванки. Сцену ж для виступу артистів влаштували просто неба на центральній площі перед будинком культури. В урочистих заходах взяв участь голова Луганської державної обласної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

На свято були запрошені військові, що несуть службу в цьому регіоні. Привітавши захисників зі святом, губернатор подякував військовослужбовцям за ратну службу та вручив відзнаки і грамоти багатьом військовослужбовцям військової частини, яка забезпечує мир та стабільність у регіоні. Окрім цього, кожний нагороджений отримав у подарунок смачний торт від місцевих кулінарів", - йдеться у повідомленні.


Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...