Столярчук "взяв" слід: ГПУ готова назвати прізвища замовників вбивства Гонгадзе

За словами заступника голови ГПУ, розслідування вбивства Гонгадзе для нього є "справою честі".

Юрій Столярчук. Фото:fakti.ks.ua

Юрій Столярчук, який перебуває на посаді заступника голови ГПУ, заявив про настання фінальної стадії розслідування подій тих днів, коли був убитий журналіст Георгій Гонгадзе. За словами чиновника, незабаром будуть завершені слідчі заходи, що дозволяють покарати тих, хто відповідальний за "замовлення" вбивства, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

"Ми зробимо це, я впевнений. Йтиметься про реальні прізвища, про реальне покарання. І, повірте, справа не буде тривати ще десятиліття. Ми, можна сказати, на фінішній прямій", - повідомив Столярчук.

Він відзначив велику кількість матеріалів і фактів, що вказують на причетність до резонансного злочину Юрія Кравченка, який очолював в минулому МВС. Крім того, слідчі поставили б "масу питань" майору Мельниченку, який проживає зараз нібито в США і оголошений в міжнародний розшук.

За словами Столярчука, розслідування вбивства Гонгадзе для нього є "справою честі".

Варто нагадати, що Гонгадзе зник безвісти 16 вересня 2000 року. Через кілька місяців правоохоронці виявили обезголовлений труп. Група експертів визнала його за тіло зниклого журналіста. Лише в 2009 році були знайдені останки голови, які нібито належали Гонгадзе.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...