Стопами незабутнього Юрія Лози: Михайло Задорнов вважає, що в "Кварталі 95" заздрять його успіху (відео)

​Російський гуморист, відомий своїми американофобськими висловлюваннями, з'язвив у відповідь Володимиру Зеленському.

Михайло Задорнов. Фото: nahnews.org.

Одіозний російський письменник-сатирик Михайло Задорнов уїдливо прокоментував пародію на себе, яку показали українські актори "Студії" Квартал 95 "на чолі з відомим коміком Володимиром Зеленським на фестивалі Made in Ukraine, що пройшов на минулих вихідних в Юрмалі (Латвія). Про це йдеться в повідомленні російського видання Life, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначимо, що, за сюжетом пародії, Задорнов відчуває явні труднощі перекладу в США, намагаючись замовити поїсти в місцевому кафе.

У коментарі росЗМІ Задоронов заявив, що подібні витівки Володимира Зеленського та учасників фестивалю його не зачіпають - глузування на свою адресу сатирик списав на заздрість українських гумористів до його успіху.

"Я думаю, вони мене пародіюють з образою на мої рейтингові концерти", - пояснив Задоронов.

І далі продовжував: "Люди ж вважають так:" Ти зачепив мене, значить і я ображу тебе ". Це тупа Америка налаштувала весь світ на те, щоб всі мстилися один одному. Україна живе зараз бажанням помститися Росії, кожен день мстити і мстити. Це особисте відрощування карми учасників фестивалю ".

Також російський гуморист зазначив, що жартувати про відносини Росії і України на території Латвії на кшталт "грі в відвагу". За словами Задорнова, подібний гумор вимагає певної сміливості, якої українським артистам, судячи з усього, не вистачає.

"Іноді у виступаючих на сцені гумористів піднімається градус відваги. Наприклад, пародіювати Брежнєва чи Сталіна - це те ж саме. Якщо пародіюєте, то говорите про своє, не боячись наслідків. Зеленський може приїхати виступати в Росію, але у нього сміливості не вистачить. А я в Україні в чотирьох списках, що забороняють мені виступати, відчуваєте різницю ?! " - підкреслив гуморист.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...