"Страна бандитов": Під Санкт-Петербургом розстріляли автомобіль поліції (відео, 18+)

За фактом нападу на поліцейських, в результаті чого загинули правоохоронці, порушено кримінальну справу.

Поліцейський УАЗ згорів повністю. Фото:http://tass.ru/

Сьогодні вранці, 4 грудня, на Муринській дорозі під Санкт-Петербургом невідомі напали на поліцейський автомобіль. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерела в правоохоронних органах, зазначають Патріоти України.

"Близько 11:00 двоє невідомих розстріляли біля Мурінської дороги поліцейський УАЗ. За попередньою інформацією, двоє співробітників поліції вбиті, один поранений ", - йдеться в повідомленні.

За даними ЗМІ, місце події оточене, працюють слідчі. В результаті нападу поліцейське авто повністю згоріло. У районі нападу чергують кілька поліцейських машин, медики і пожежники.

За фактом нападу на поліцейських порушено кримінальну справу за статтями "вбивство" і "замах на вбивство" КПК РФ.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...