Під Миколаєвом з пістолетами і ножами напали на автомобіль, є поранені (фото, відео)

У районі одного із заміських комплексів водій помітив, що двоє невідомих хлопців вийшли на трасу, перекрили дорогу і намагалися кинутися під машину.

Невідомі поранили водія та його пасажира. Фото: соцмережі.

Ведуться пошуки зловмисників, на місці працює поліція. У неділю ввечері на трасі під Миколаєвом невідомі відкрили стрілянину і напали на автомобіль. Про це повідомляє видання 0512, передають Патріоти України.

Як повідомляє видання, автомобіль їхав до Миколаєва. У районі одного із заміських комплексів водій помітив, що двоє невідомих хлопців вийшли на трасу, перекрили дорогу і намагалися кинутися під машину. Автомобіль зупинився, водій вийшов і зробив зауваження, за його словами, п'яним і неадекватним хлопцям. У цей час один з них дістав ніж і завдав кілька ударів водієві.

На допомогу потерпілому вибіг пасажир автомобіля. Другий хлопець при цьому дістав травматичний пістолет і вистрілив кілька разів у пасажира, а потім і у водія. Після цього нападники втекли в бік Одеси через поле. Їм вдалося втекти до приїзду поліції. Унаслідок нападу пасажир автомобіля та водій отримали травми невідомого ступеня тяжкості. Їх «швидка» доставила до лікарні в Миколаєві.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...