"​Страна расколота": Лія Ахеджакова виступила з яскравою промовою на церемоніії прощання з Ельдаром Рязановим (відео)

Смерть режисера його колеги та пересічні громадяни сприймають як особисту втрату. Одним х найяскравіших виступів, стала промова давньої колеги легендарного кінорежисера Лії Ахеджакової.

Лія Ахеджакова

У Москві вчора прощалися з Ельдаром Рязановим, з людиною на фільмах якого виросло не одне покоління. Друзі та колеги актора кажуть, що творчість митця не втратила своєї актуальності й донині. На церемонії прощання з кінорежисером у Московському будинку літераторів були присутні і прибічники і опоненти російської влади, зазначають Патріоти України.

Серед них - відома актриса Лія Ахеджакова - одна з небагатьох, хто не боїться публічно висловлювати підтримку Україні. Таким був і Ельдар Рязанов. Хоча за це в Росії дехто вважав його зрадником. Смерть режисера його колеги та пересічні громадяни сприймають як особисту втрату..

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...