Страшна ДТП на Рівненщині: Металева труба застрягла у плечі водія (фото 16+)

Поки пацієнт був під анестезією, сантиметр за сантиметром рятувальники бензорізом зрізали метал.

Кривава ДТП. Фото: Служба порятнуку Рівненщини

На Рівненщині бійці загону ДСНС України допомогли врятувати важко травмованого у ДТП чоловіка. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу відомства.

У плечі водія вантажівки застрягла металева труба. Вона вилетіла з автомобіля, який їхав попереду, і пробила кабіну. Повідомляється, що інцидент стався у п'ятницю, 25 листопада, о 22:00 на дорозі поблизу села Верхівськ. За допомогою бензоріза рятувальники зрізали з двох кінців трубу і обережно перенесли чоловіка в автомобіль швидкої допомоги. Постраждалого доставили в хірургічне відділення місцевої обласної лікарні.

"Через кілька хвилин після повернення рятувальників у розташування частини медики знову попросили про допомогу. Потрібно було ще зрізати кілька сантиметрів металевої труби, щоб хірурги змогли провести операцію. Поки пацієнт був під анестезією, сантиметр за сантиметром рятувальники бензорізом зрізали метал. Приблизно через півгодини лікарі змогли дістати весь шматок металевої труби з тіла потерпілого", - повідомляє прес-служба.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...