Страшна трагедія: Під Києвом дівчина викинулася з вікна через тортури з боку хлопця

Зараз суд уже обрав йому запобіжний захід - арешт. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Ілюстрація: telegraf.com.ua

У селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району дівчина викинулася з вікна багатоповерхівки через тортури її хлопця. Про це пише прес-служба обласної поліції на сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"22-річний хлопець принижував і фізично знущався над своєю 33-річною співмешканкою. Під час чергової сварки дівчина викинулася з вікна 3-го поверху та впала на сходи підвального приміщення", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що отримані тілесні ушкодження виявилися не сумісними з життям.

Відомо, що пара проживала разом протягом 3-х місяців в орендованій квартирі.

Відразу ж після трагедії хлопець утік із квартири та намагався зробити собі алібі, щоб уникнути кримінальної відповідальності. Однак поліцейські оперативно затримали зловмисника.

"Про це не можна мовчати! Сотні біженців приїжджають у Варшаву...": Українка поскаржилася на напад таксиста в Польщі

вівторок, 19 березень 2024, 10:20

Українка розповіла, як на вокзалі Варшави стикнулася з агресією з боку таксиста. Він вимагав від дівчини сплатити за два кілометри шляху 300 злотих (майже 3 тис. грн), хоча раніше назвав ціну в 20 злотих, а коли вона запротестувала, став лаятися, образ...

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...