Страшна трагедія: У Росії баштовий кран упав на житловий будинок (фото)

На місці події працюють 53 особи та 14 одиниць техніки.

На місці події. Фото: ЗМІ

У російському Кірові на житловий будинок упав баштовий кран. У будівлі знаходилися 12 осіб. Машиніст крана загинув, інший працівник отримав травми, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт МНС Росії в Кіровській області.

Подія сталася близько 11:00 за місцевим часом. Кран упав на двоповерховий цегляний будинок із дерев'яним дахом. Квартира, на яку впала машина, повністю зруйнована. Була пустою на момент аварії. Інша квартира пошкоджена.

Всі мешканці будинку вижили. Серед них - 9 дітей. Людей евакуювали. Одному дорослому надали допомогу. Від госпіталізації відмовився. Кран роздушив 1 автомобіль.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...