Страшні обстріли Макіївки: З'явилися нові фото

Є багато жертв, будинки знищені, мирні мешканці не мають куди йти

Фото: "Вконтакте"

Вчора Кіровський район Макіївки піддався масованому обстрілу. Були потрапляння в житлові будинки по провулку Газетному, 7 і по вулиці Будівельників. Є жертви серед мирного населення: двоє людей загинули, щонайменше п'ять осіб поранені. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на соцмережі.

Під час обстрілу провулка Газетного загинув головлікар лікарні МВС Андрій Журбін, його 6-річна дочка поранена, дружина перебуває в шоковому стані. Ще один мирний житель загинув в результаті попадання по вулиці Будівельників, 10.

"К-7 10 будинок пряме попадання в 5 під'їзд 5 поверх, немає сходового маршу між 5 і 6 поверхом. Дірка 2 на 2 метри. Чоловікові відірвало голову, дитина поранений ". "К -7. Потрапили в будинок 10 і 7. У 10-му вибухнула газова труба. Повилітали і скла поруч. Є вбиті і поранені. Годі швидких і пожежних".

"Швидкі поїхали на ж \ д". "Приліт в житловий будинок вул. Героїв Сталінграда, 73/40, між дахом і 3-м поверхом. Жертв, на кшталт, немає ", - коментували жителі міста.

Стане більше: У Міноборони озвучили плани щодо розвитку мережі рекрутингових центрів

середа, 1 травень 2024, 11:28

До середини червня 2024 року в Україні мають запрацювати близько 30 центрів рекрутингу української армії. Наразі відкрито 18 таких центрів. Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін у коментарі "Укрінформу". Зокрема, він повідомив, щ...

Ухилянти отримають перепочинок? Чому нові штрафи набудуть чинності лише у 2025 році

середа, 1 травень 2024, 11:22

Багато українських чоловіків шоковані розміром штрафів, які нардепи збираються запровадити для тих, хто не з'явиться в ТЦК згідно з повісткою - йдеться про сотні тисяч гривень. Однак згідно із законом ці страшні штрафі набудуть чинності не раніше 2025 ...