Страшно і безглуздо: У мережі повідомили подробиці вбивства першокурсниці в Одесі

Вбивцею виявився водій таксі, з яким жертва не змогла розрахуватися за проїзд, бо їй не вистачило грошей.

Тетяна Маснюк. Фото:24 Канал

В Одесі жорстоко вбили першокурсницю, яка не змогла розплатитися за поїздку в таксі. Позбавив життя красиву дівчину і здібну студентку 25-річний водій "Яндекс. Таксі", який проживає в Одеській області. Про це повідомляє видання Ведомости, передають Патріоти України.

На даний момент вбивця затриманий, з ним проводять оперативно-слідчі експерименти співробітники поліції.

15 травня дівчину востаннє бачили живою. Сусідка по кімнаті в гуртожитку розповіла, що Тетяна Маснюк серед ночі викликала таксі і поїхала до свого хлопця. Втім, до хлопця вона так і не доїхала.

За попередніми даними, таксист напав на студентку через те, що у тої не вистачило грошей, щоб розплатитися. Тоді він згвалтував її, убив, а потім спалив тіло, щоб приховати сліди злочину.

Через шість днів пошуків зниклої дівчини правоохоронці вийшли на слід вбивці - його підвела власна необачність.

На Радіоринку він спробував продати телефон жертви, а також хотів зняти гроші з картки вбитої дівчини. На допиті таксист вказав на місце в лісосмузі, де убив жертву.

Однокурсники дівчини зізнаються, що досі не можуть повірити в те, що трапилося - таким безглуздим і страшним все виявилося.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...