Страшний стрес для водія: Під Тернополем вантажівка переїхала нетверезого чоловіка, який лежав на дорозі (фото)

За словами водія, тіло людини на проїжджій частині він помітив занадто пізно, але щоб уникнути наїзду, вивернув кермо.
На місці ДТП на Тернопільщині. Фото: прес-служба нацполіції.

У четвер, 20 грудня, в Тернопільській області водій вантажівки переїхав п'яного чоловіка, який лежав на проїжджій частині. Про це повідомляє прес-служба поліції, передають Патріоти України.

Трагедія сталася в селі Давидківці близько 06:00. За словами водія, тіло людини на проїжджій частині він помітив занадто пізно, але щоб уникнути наїзду, вивернув кермо. Однак, так як КамАЗ був завантажений, транспорт все одно травмував невідомого. В результаті події чоловік отримав травму голови, а транспорт переїхав йому ногу.

Зі струсом головного мозку, рваною раною голови, відкритим переломом ноги і в стані алкогольного сп'яніння чоловіка госпіталізували. Як з'ясувалося, потерпілий - житель міста Чортків 1963 року народження. За попередніми даними, водій вантажівки був тверезий. Правоохоронці встановлюють деталі інциденту.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...