Страшний землетрус в Еквадорі, десятки загиблих (відео)

Станом на ранок 17 квітня число загиблих під час землетрусу зросла до 77 осіб, поранення отримали 588 осіб.

В Еквадорі стався землетрус. Фото: korrespondent.net.

Кількість загиблих і поранених від підземних поштовхів, що сталися в Еквадорі, постійно зростає - за станом на ранок 17 квітня число загиблих під час землетрусів зросла до 77 осіб, поранення отримали 588 осіб. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Підземні поштовхи магнітудою 7,8 були зафіксовані в 23.58 за часом UTC. Епіцентр землетрусу розташовувався в 28 кілометрах на південний схід від населеного пункту Муісне. Осередок землетрусу залягав на глибині 20,2 кілометра. На всій території країни введено надзвичайний стан у зв'язку з ударом стихії.

Не виключено, що після землетрусів Еквадор накриє цунамі - місцева влада не виключає такого розвитку подій. Президент Еквадору ввів на території країни надзвичайний стан. До ліквідації наслідків землетрусу залучені тисячі військовослужбовців.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...