Стрілянина на Буковині: Місцеві розповіли свою версію подій, без контрабандистів (відео)

Житель Красноїльська Степан, якому куля влучила в ногу, зараз знаходиться в районній лікарні.

Прикордонники стріляли по місцевих, які вийшли захистити контрабандистів. Фото: скріншот з відео.

В одному з сіл Буковини прикордонники відкрили вогонь по людям, які нібито намагалися відібрати у них зброю. Натрапивши на слід контрабандистів, військові вийшли до сільських дворах, де їм перешкодили місцеві. Прикордонникам довелося відкрити вогонь, повідомляють Патріоти України.

За словами прикордонників, поблизу села Красноїльськ вони зіткнулися з групою контрабандистів, яка намагалася переправити через кордон партію сигарет. Побачивши прикордонників, порушники кинулися до найближчого села, де на допомогу контрабандистам прийшли місцеві жителі - позашляховик військових заблокували авто, а колеса порізали. Як зазначають прикордонники, у місцевих була зброя.

«Прикордонниками після попередження було застосовано зброю - один постріл вгору. Постріл в одного з правопорушників - в ногу. Тільки після трьох пострілів вгору вони вдалися до втечі», - розповів начальник Чернівецького прикордонного загону Олег Вовк.

Житель Красноїльська Степан, якому куля влучила в ногу, зараз знаходиться в районній лікарні. У нього своя версія подій: п'ятеро прикордонників нібито вийшли з-за рогу його будинку, Степан попросив їх показати документи. «А той взяв у іншого автомат, зарядив і почав відразу стріляти», - розповідає чоловік.

Він показує відео, котре зняв товариш. За словами Степана, не було жодного попереджувального пострілу в повітря. У прикордонному загоні кажуть, що контрабандисти встигли забрати з собою ящики з сигаретами, а отже довести чиюсь причетність до спроби порушення кордону важко.

Джерело: ТСН.ua

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...