Студент з "дипломом" "ДНР" намагався влаштуватися в київський виш

В Київському Національному університеті будівництва і архітектури фахівця з промислового і цивільного будівництва з "молодої республіки" відправили додому.

Студент, який закінчив "ВНЗ ДНР", намагався з фейковим "дипломом" вступити до КНУБА. Фото: inpress.ua.

У Київському Національному університеті будівництва та архітектури виник скандал у зв'язку з надходженням на другу вищу освіту студента, який закінчив донецьку академію зі штампом "ДНР", пишуть Патріоти України з посиланням на reviewnews.net.

Як стверджують члени приймальної комісії, які й звернулися до редакції з документами, абітурієнт проставляв копію диплома, завірену печаткою "ДНР" за підписом ректора Горохова.

Йому було відмовлено в подачі доментов.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...