Стихійний протест: Мешканці Дебальцевого побили російських командирів за спроби "відмазати" бойовика-вбивцю

Керівництво терористів намагалося звільнити вбивцю від військової служби заднім числом, що викликало невдоволення місцевих жителів.

Ілюстрація:espreso.tvКомандування бригади, в якій служив убивця, спробувало приховати факт страшного злочину, чим викликало невдоволення місцевих жителів. Через це в Дебальцевому стався стихійний бунт, під час якого при спілкуванні бойовиків з місцевими жителями були побиті помічник начальника штабу бригади та заступник командира бригади по роботі з особовим складом. Про це йдеться в повідомленні ГУР Міноборони України, передають Патріоти України.

Так, 26 червня, військовослужбовець 7-ї окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) завдав численних ножових поранень цивільній особі. В результаті отриманих травм остання померла.

Місцеві жителі дізналися про те, що командування 7-ї омсбр намагається приховати факт приналежності злочинця до військовослужбовців бригади.

"Керівництвом було зроблено спробу звільнити вбивцю від військової служби заднім числом, тобто 22 червня", - розповіли в розвідці.

​Зима посеред травня: Росію накрили потужні снігопади (фото, відео)

субота, 4 травень 2024, 12:45

На Росію обрушився циклон з холодним повітрям, що спричинило різке зниження температури та рясні снігопади. Подекуди товщина снігового покриву досягає 15 сантиметрів. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, а росіяни публікують світлини та відео на своїх стор...

Розширення повноважень ТЦК і нові штрафи за порушення військового обліку: В Україні нардепи готують ще один закон

субота, 4 травень 2024, 12:30

18 травня набуває чинності змінене законодавство про мобілізацію. Сателітний законопроєкт №10379, який пройшов перше читання 10 квітня, передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку. У разі ухвалення цього законопроєкту повноваже...