Суд повернув Києву 75 гектарів заказника "Жуків острів"

Території з грубим порушенням вимог чинного законодавства були передані в 2007 році так званому обслуговуючому кооперативу "Котміст".

"Жуків острів". Фото: "Фейсбук"

Рішенням господарського суду Києва в комунальну власність повернуто 75 га земель, розташованих у Голосіївському районі столиці на території ландшафтного заказника місцевого значення "Жуків острів". Про це у своєму Facebook повідомив генпрокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України.

Території з грубим порушенням вимог чинного законодавства були передані в 2007 році так званому обслуговуючому кооперативу "Котміст", розповів Луценко. Справа розглядалася судами неодноразово. Останнім рішенням господарського суду Києва від 15 грудня 2016 року було підтверджено правомірність вимог прокурора, визнані недійсними зазначене рішення Київської міської ради, державні акти на землю і відсутність у вказаного кооперативу та подальших набувачів права власності на ці земельні ділянки, зазначив глава ГПУ. Київська міська прокуратура працює над кримінальною відповідальністю причетних посадових осіб.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...