Суд у Москві вирішив долю няні з Узбекистану, яка відрізала голову 4-річній дівчинці

Гюльчехру Бобокулову відправили на примусове лікування в психіатричний стаціонар.

Гюльчехра Бобокулова. Фото:www.vesti.ru

Хорошевський суд Москви звільнив від кримінальної відповідальності і відправив на примусове лікування в психіатричний стаціонар громадянку Узбекистану Гюльчехру Бобокулову, яка вбила 4-річну дівчинку в Москві. Про це повідомляє російська інформаційна агенція ТАСС, зазначають Патріоти України.

"Суд постановив звільнити від кримінальної відповідальності Бобокулову і застосувати до неї примусові заходи медичного характеру", - оголосила рішення суддя.

Як повідомлялося раніше, Бобокулова була затримана 29 лютого біля метро "Жовтневе Поле". Одягнена в хіджаб жінка з відтятою дитячою головою в руках погрожувала підірвати себе. Сапери, які обстежили місце події, вибухівки не виявили.

Громадянка Узбекистану 1977 року народження працювала нянею в сім'ї, що мешкає у будинку на вулиці Народного Ополчення. За даними слідства, дочекавшись, коли батьки зі старшою дитиною підуть з дому, Бобокулова вбила підопічну і підпалила квартиру.

Підозрювана у вбивстві і обезголовлюванні чотирирічної дівчинки у розмові з журналістами визнала свою провину, а на питання, навіщо вона це зробила, відповіла, що їй "Аллах наказав".

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...