Суперформула: Вчені розкрили таємницю зникнення другого носка

Вчені отримали формулу, назвавши її індексом втрати шкарпеток, яка виглядає наступним чином: (L (p x f) + C (t x s)) - (P x A).

Вчені розкрили таємницю зникнення другого носка. Фото: xaax.ru.

Вчені з Великобританії, психолог і статик, заявили, що знають, куди пропадають другі шкарпетки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Більш того, вчені представили формулу, за допомогою якої можна передбачити шанси зникнення шкарпеток. Примітним стало те, що замовником дослідження виступила компанія Samsung.

Для того, щоб розкрити таємницю, яка розбурхує багато умів сучасності, вчені опитали дві тисячі осіб про прання білизни та інші побутові звички. У підсумку вони отримали формулу, назвавши її індексом втрати шкарпеток, яка виглядає наступним чином: (L (p x f) + C (t x s)) - (P x A).

"L" в ній означає "обсяг прання", який можна розрахувати множенням числа членів сім'ї ( "p") на частоту прання в тиждень ( "f"). "З" відповідає складності прання: кількість різних типів білизни (темні тканини, синтетичні тканини, шерсть), яке обробляється в тиждень ( "t") помножена на кількість випраних за той же тиждень шкарпеток. "P" (любов до прання) віднімається від суми "L" і "C". Вимірюється "P" за шкалою від одного до п'яти (де один означає - "терпіти не можу прати одяг"). Крім того, "P" множиться на "А" - увага до прання ( чи перевіряються кишені в одязі, вивертаються рукава).

Завдяки "індексу втрати шкарпеток" вчені з'ясували, що чим більший об'єм прання, тим більша ймовірність втрати шкарпетки. Крім цього, були озвучені причини пропажі: шкарпетки падають за батарею, потрапляють в різне прання і губляться, і, нарешті, об'єднуються не зі своєю парою.

Новий поворот: Згадки про арештованого заступника міністра Шойгу видалили із сайту Міноборони РФ

середа, 1 травень 2024, 5:00

Сторінка з біографією заарештованого у справі про хабар заступника міністра оборони Тимура Іванова зникла з сайту Міноборони РФ. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. Раніше на сторінці була розміщена біографія Іванова, вказувалося, якими о...

Нечисті на руку ділки порушили навіть міжнародні конвенції: Суд повернув громаді найбільше в Україні штучне озеро, що входить до Смарагдової мережі нашої держави

середа, 1 травень 2024, 4:15

Господарський суд Одеської області задовольнив позов Одеської обласної прокуратури про повернення державі найбільшого штучного озера в Україні – озера Сасик (Кундук) площею 20 тис га, розташованого на території Білгород-Дністровського та Ізмаїльського ...