"Суспільство заткнеться", - Віра Савченко про звинувачення на адресу її сестри

Вона також додала, що всі дії Надії начебто узгоджені з "українськими службами".

Віра Савченко. Фото: соцмережі

Сестра скандального нардепа Надії Савченко Віра, коментуючи журналістам звинувачення, які звучать на адресу Надії через переговори з проросійськими терористами, звинуватила ЗМІ в "демонізації її сестри". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Іnforesist.

"Реакцію суспільства робите ви (ЗМІ. - Ред.). Ви зробили з Наді перевертня. Але як тільки Надя вийшла з полону, її завданням було витягнути з полону всіх інших. Вона говорила про те, що треба домагатися, щоб наші хлопці були на волі", - заявила Віра Савченко.

Вона також додала, що всі дії Надії узгоджені з "українськими службами", в тому числі зі Службою безпеки України, додавши, що "чомусь на дії Юрія Тандіта такої реакції немає". "Думаю, суспільство заткнеться. У кожного своя робота. Все", - підсумувала Віра Савченко.

Дослідження показало: Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника

понеділок, 29 квітень 2024, 16:22

Ділянка моря між Флоридою, Пуерто-Ріко та Бермудськими островами широко відома як Бермудський трикутник. Таку назву він отримав у ХХ столітті, коли його почали пов'язувати із загадковими зникненнями літаків та човнів. Багато років стверджується, що к...

Навіть якщо є відстрочка? Чи будуть після уточнення даних у ТЦК відправляти на ВЛК

понеділок, 29 квітень 2024, 15:56

Після набрання чинності нового закону про мобілізацію (18 травня) військовозобов’язані громадяни повинні прибути до ТЦК для уточнення своїх даних, передають Патріоти України. Після цього вони однозначно будуть направлені на ВЛК, навіть якщо їм надають...