Сутички під КМДА: Представники розгромлених кіосків закидують мерію уламками своїх МАФів (фоторепортаж)

Спецпризначенці знесли намет, який раніше встановили представники зруйнованих кіосків та обступили шини.

Сутички під КМДА. Фото: "Інформатор"

Біля будівлі Київської міської адміністрації пікетують підприємці через потрощені напередодні МАФи. Про це повідомляє власний кореспондент ІНФОРМАТОРа, передають Патріоти України.

Підприємці висловлюють своє обурення недавніми знесеннями їх МАФів в багатьох місцях Києва. Під будівлю КМДА учаснки пікету привезли військовий намет, шини та уламки своїх кіосків після останніх погромів.

Учасники пікету вимагають припинити знищення торгівлі поза супермаркетами та покарати винних у погромах. Представники від різних ринків вивантажуть уламки своїх кіосків та будівельне сміття прямо перед будівлею Київської міськради.

Під час пікету підприємців біля КМДА виникли сутички з поліцією. Правоохоронці відтіснили протестуючих від входу в будівлю КМДА. Спецпризначенці знесли намет, який раніше встановили представники зруйнованих кіосків та обступили шини. Люди періодично жбурляють у спецпризначенців уламками кіосків та будівельним сміттям.

Раніше відбувалися сутички між підприємцями та поліцейськими під час спроби демонтувати МАФи на станції метро “Політехнічний інститут”. Демонтаж МАФів відбувся на ринку біля метро “Оболонь”, де під ківш бульдозерів потрапили аптека, магазин побутової хімії, кілька кафе та ломбардів, та МАФи на Троєщині. Зазначимо, мер Києва Віталій Кличко похизувався, що за два роки в Києві демонтували 7,5 тисяч незаконних кіосків.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...