Суворий вирок: Канадцеві дали 5 років за провезення черепах у штанях

У суді викрадач черепах заявив, що продавав рептилій, щоб оплатити навчання в університеті, і подякував службу безпеки США за те, що вони вивели його з "мороку власної жадібності і неуцтва".

Канадцеві дали 5 років за провезення черепах в штанях. Фото: euroradio.fm.

Канадець китайського походження засуджений у США майже до п'яти років в'язниці за контрабанду черепах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У 2014 році Кай Сюя затримали канадські прикордонники, виявивши понад 50 живих черепах, захованих у нього в штанях.

За версією обвинувачення, він регулярно їздив до Мічигану з метою купівлі черепах і подальшої їх відправки до Китаю, де їх тримають як домашніх тварин. Таким чином він перевіз тисячі тварин.

Сам Кай Сюй заявив, що продавав рептилій, щоб оплатити навчання в університеті. У суді він також подякував службі безпеки США за те, що вони вивели його з "мороку власної жадібності і невігластва".

За словами прокурорів, Кай Сюй перевозив черепах до Китаю з Канади і США по морю або платив іншим людям, щоб вони провозили їх у багажі літаком.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...