Свято наближається: Астрологи назвали найкращий день для покупки подарунків

Найсприятливіший день - 9 грудня, а закінчити з покупками потрібно до 20 грудня.

В очікуванні дива. Фото: ЖЖ.

У магазинах вже стартували передноворічні розпродажі, і саме час відправитися за покупками. Тим більше що і астрологи кажуть: купувати подарунки потрібно заздалегідь, особливо якщо це стосується техніки і гаджетів. Телефони, комп'ютери, планшети, пральні машини, фени, праски, і навіть автомобілі бажано придбати до 20 грудня. Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

- Якщо ви хочете, щоб ваш подарунок справно працював і радував того, кому він призначений - купіть його до 20 грудня, поки Меркурій знаходиться в прямому русі, - радить ведичний астролог Таніта Талі. - Техніка, куплена в період ретроградного Меркурія, постійно ламається. Можуть виявитися приховані дефекти, ціна може не відповідати якості.

За словами Таніти, після 20 грудня існує висока ймовірність браку, помилки з розміром речей. Придбані речі не принесуть бажаної користі, можуть перестати подобатись або ж ви просто перестанете ними користуватися.

- Найсприятливіший день для покупок в грудні - 9 грудня, - каже астролог. - Наступний по сприятливості день для здійснення покупок - 14 грудня. Середні по сприятливості дні для покупок - 10, 11 грудня (після 13.00) і 13 грудня (після 16.00).

Саме на ці дати фахівець рекомендує запланувати шопінг, щоб потім не розчаруватися і не шкодувати про даремно витрачені гроші.

Для довідки:

В астрології існує таке поняття, як ретроградна планета, коли спостерігачеві з Землі здається, що планета почала рухатися назад, у зворотному напрямку. Насправді, звичайно ж, цього не відбувається - планети завжди рухаються в одному напрямку. Просто в якийсь момент швидкість однієї планети сповільнюється в порівнянні зі швидкістю інших планет - і створюється відчуття зворотного руху.

Меркурій буває ретроградним приблизно три рази в рік, і перебуває в такій стадії близько трьох тижнів, впливаючи на всіх без винятку. Оскільки в астрології Меркурій відповідає за інтелект, контакти, папери, документи, навчання, родинні зв'язки, подорожі та торгівлю, то всі процеси в цих сферах в період його "зворотного" руху гальмуються. Цього року останній ретроградний Меркурій розпочнеться 20 грудня і триватиме до 8 січня.

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...