Світ не забуде: Героїв Небесної сотні вшанували пам'ятником в одній з країн Європи (фото)

Гроші на будівництво пам'ятника виділила Українська православна церква Київського патріархату в португальському місті Брага.

Пам'ятник Небесній Сотні відкрили у португальському місті Брага. Фото: Fаcebook

У португальському місті Брага відбулося відкриття пам'ятника Героям Небесної Сотні. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

На офіційну церемонію прибули посол України в Португалії Інна Огнівець, Архиєпископ Рівненський і Острозький Іларіон та інші представники духовенства, а також віце-президент Муніципальної ради Браги Фірміну Маркеш й представники української громади Португалії.

Гроші на будівництво споруди виділила Українська православна церква Київського патріархату в Бразі. Пані Огнівець наголосила, що це один з перших в Європі та світі пам’ятників загиблим героям Майдану та захисникам незалежності України.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...