Світ вразили знімки католицької прощі до чудотворної ікони Богородиці в Білорусі

У минулому році відзначити 400 років, як ікона Божої Матері знаходиться в Будславі, приїхало 45 тисяч паломників.

Паломники в Будславі. Фото: ru.tsn.uaКатолики з Білорусі та сусідніх країн несуть свічки під час щорічного паломництва до ікони Божої Матері в селі Будслав, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Паломництва відбуваються з 1990 року. Ікона Божої Матері вважається чудотворною. У білоруське містечко їдуть тисячі паломників з Польщі і Литви, щоб помолитися біля католицької святині - 400-річної чудотворної ікони Божої Матері.

Ікона Божої Матері славилася своїми чудовими зціленнями ще сотні років тому. Колись в храмі перебували книги, де були записані всі зцілення від XVII століття до початку Вітчизняної війни. Але за радянських часів їх відібрали місцева влада.

- Подивіться на ікону. Одним оком Божа Матір дивиться на людей, іншим на дитину. Дитя одним боком на Марію, а іншим на людей. Що це означає? Богородиця просить сина ту благодать, а Бог допомагає, - каже отець Йосафат.

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...