Діагноз - "рускоміровєц": Мережа висміяла особистого поета Януковича, який прийшов на ефір з іконою від демонів

Про дивну поведінку Юрія Болдирєва під час інтерв'ю згадала популярна ведуча Мирослава Барчук.

Юрій Болдирєв. Фото:http://vip.tyzhden.ua

Ведуча Мирослава Барчук поділилася історією про колишнього народного депутата від фракції Партії регіонів Юрія Болдирєва, який приходив на ефіри з іконою Божої Матері. Її вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Був колись такий регіонал Юрій Болдирєв. Поет, віруючий МП, "русскоміровець", лідер організації "Путь православных" на підтримку Канонічної Церкви тощо. І ось він до нас на ефір приходив виключно з іконою Матері Божої.

І весь ефір тримав ікону між мною і собою, під столом, бо вважав мене породженням пекла. А на столі ставив ще склянку води для нейтралізації негативної енергії, яка, за його відчуттями, з мене перла. Як не вистачає зараз такої віри, як не вистачає ... " - написала Барчук.

Користувачі мережі відзначили, що цей депутат ще й писав вірші колишньому президенту України Віктору Януковичу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...