Хіти тижня. "Гонят Колю сс*ными тряпками отовсюду": Соратника Януковича "виперли" з Росії

Однією з причин втечі колишнього регіонала став конфлікт з російськими елітами. "Хлопчик Януковича" мабуть так і не усвідомив відмінності "тюрмы народов" від України з її демократичними традиціями.

Микола Левченко. Фото:argumentua.com

Колишнього регіонала,екс-нардепа Миколу Левченка, якого СБУ оголосила в розшук через підозри в сепаратизмі і який переховувався в Росії, “попросили” залишити її територію. Про це повідомив політичний оглядач Олександр Чаленко на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

Як виявилося, колишній народний обранець, директор Міжнародного благодійного фонду "Донбас без зброї",екс-голова Донецької обласної організації Партії регіонів Микола Левченко останні півроку живе в Чорногорії, на узбережжі моря в місті Герцег Нові.

"У нього там, як мені сказали, є нерухомість", – написав Чаленко.

Чому Левченко опинився саме в Чорногорії, не повідомляється. "Як мені повідомили, причиною від’їзду стало те, що його попросили покинути Росію, він з кимось увійшов в конфлікт", – написав Чаленко.

Повідомлення Чаленка прокоментував у Twitter блогер Денис Казанський.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...